Sluiten
Terug naar home
Over Innoval

Over Innoval

Innoval staat voor handel met kennis. Met zijn oorsprong in de balkon- en galerijhekken branche heeft Innoval zich toegespitst op het vrijgeven van kennis en toegang geven tot een assortiment van speciaal profielen en profielsystemen die gebruikt worden voor het maken van onder andere doorvalbeveiligingen zoals balkonhekken, balustrades, franse balkons, borstweringen, schermen maar ook bijvoorbeeld reclameborden. Tot op heden is het leveren en monteren van balustrades en hekwerken op nieuwbouw en renovatie projecten voorbehouden aan enkele traditionele spelers in een gesloten markt. Gebrek aan specifieke knowhow en de hoge investering  die nodig is om een serie van speciaal profielen en profielsystemen zijn belangrijke toetredingsbarrière.

Innoval stelt met het vrijgeven van de kennis en het toegang tot een uitgebreid assortiment van speciaal profielen en profielsystemen staalbedrijven, gevelbouwers, onderhoudsbedrijven en glashandelaren in staat om op verantwoorde wijze hun producten en diensten uit te breiden. Met een completer aanbod kunnen zij nog meer van toegevoegde waarde zijn voor de opdrachtgevers.  

Op de website van Innoval (www.innoval.nl) staan de kennis en toepassingsmogelijkheden van de profielen en systemen. De profielen (op handelslengte) en aanverwante artikelen kunt u direct via onze webshop bestellen. Voor maatwerk of project specifieke ondersteuning neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct via +31(0)481-422344.

Wat zijn de voordelen:

  • Toegang tot ruim assortiment van profielen en complete profielsystemen
  • Kwalitatief hoogwaardige producten eenvoudig te verwerken en monteren
  • Meer toegevoegde waarde leveren aan u opdrachtgever

Veel informatie over onze producten is te vinden in de webshop. Komt u er niet uit? Onze helpdesk verschaft u antwoord op de meeste vragen en legt alle toepassingen en mogelijkheden uit betreffende onze producten. Neem vrijblijvend contact op met onze helpdesk via info@innoval.nl of +31 (0)481-42 23 44